nl

Over Penti

De oprichting van het van oorsprong Turkse merk Penti begint in 1950: in dit jaar worden twee aparte bedrijven samengevoegd tot één merk: Ögretmen Çorap. Na het openen van een eigen fabriek in 1970 wordt in 1984 besloten om de naam te veranderen in het internationaal klinkende Penti. Gedurende de jaren is het merk blijven doorgroeien en innoveren in diverse productcategorieën. Tegenwoordig heeft Penti maar liefst 300 winkels in Turkije en 106 winkels in 29 andere landen. Penti wordt daarnaast geëxporteerd naar 43 landen.

De snelle groei heeft de aandacht getrokken van een aantal investeerders, waardoor in 2012 een partnerschap is opgezet met Carlyle Group. Dit heeft ons weer een stap dichterbij ons uiteindelijke doel gebracht: ons kwalitatieve merk globaal in de markt zetten.

In 2017 is Penti-eu.com opgezet als onderdeel van deze globale strategie. Middels dit kanaal gaan wij als officiële Penti beenmodeleverancier opereren in de Nederlandse en Europese markt. Het is onze doelstelling om onze toppositie in de beenmodemarkt te versterken en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Penti.

Statistieken Penti

Jaarlijks worden ruim 80.000.000 panty’s vervaardigd door Penti. Dit komt neer op 250.000 panty's per dag. Meer dan 3000 werknemers werken op 45.000 m² fabrieksterrein om de 450 winkels in 52 verschillende landen te voorzien van kwalitatieve panty's. Van draad tot eindproduct: de productie van Penti is volledig in eigen beheer. Daarnaast zijn de productienormen van wereldklasse. Zo beschikt Penti onder andere over diverse product- en milieucertificeringen. Door deze mooie cijfers behoort Penti tot de top 3 fabrikanten in Europa. 

Visie

Wij willen een van de twee leidende internationale merken worden in beenmode, lingerie en badmode

Missie van Penti

Wij bouwen aan een vertrouwensrelatie met onze klanten en zorgen voor producten en services waar men enthousiast en blij van wordt. We laten hen speciaal voelen door hun verwachtingen te overtreffen op het gebied van beenmode, lingerie en badmode.

Onze collectie
Uitgelicht
Premium quality, unique designs, fashion forward... Penti

Onze partners