nl

Kousen- en sokken groothandel

Wanneer u op zoek bent naar een kousen- en sokken groothandel met kwalitatieve én trendy producten, dan zit u goed bij Penti-eu.com. Wij zijn namelijk een Penti sokken leverancier met een zeer ruim aanbod voor zowel dames als kinderen. Van simpele maar kwalitatieve footlets tot trendy kousen met een fashionable print en van dunne over-de-knie kousen tot enkelsokjes: Penti heeft het allemaal in haar aanbod. Bekijk het complete aanbod van onze groothandel in sokken op de Penti producten pagina.

Penti: pure kwaliteit voor uw klanten (met een mooie marge voor u)

Het merk Penti begint steeds meer marktaandeel te veroveren in voornamelijk de beenmode. In het Midden-Oosten en Amerika is het beenmodemerk al een van de meest populaire op de markt. Ook in Europa begint de brand recall en brand recognition steeds groter te groeien.

In onze sokken groothandel kunt u terecht voor Penti kousen en sokken van pure kwaliteit. Iets wat u en uw klanten zeker zullen waarderen. Uiteraard kunt u voordelig inkopen zodat u een fijne marge overhoudt.

We zijn overigens niet alleen een groothandel in sokken, maar wij zijn ook actief in panty's, maillots en leggings van topkwaliteit. Zowel de klassieke als de fashion collectie voor dames & kids vindt u in ons aanbod. Wij kunnen uw (web)winkel dus elk seizoen voorzien van de meest gevarieerde en trendy beenmode.

Inkopen via onze sokken- en kousen groothandel

Wilt u Penti verkopen in uw (web)winkel? U kunt de producten gemakkelijk inkopen via onze kousen- en sokken groothandel. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten die het beste zullen verkopen in uw doelgroep. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere Penti artikelen, zoals de panty's en maillots.

Bezoek onze wederverkoper pagina of neem meteen contact met ons op om wederverkoper te worden van Penti sokken & kousen.

Onze collectie
Uitgelicht
Premium quality, unique designs, fashion forward... Penti

Onze partners