nl

Beenmode groothandel Penti Europe

Als Europese groothandel in beenmode kunnen wij winkels en webshops voorzien van het wereldwijd upcoming merk Penti. Wij zijn official supplier en we voorzien tal van Europese winkels van Penti panty's. Ook in Nederland zijn wij als beenmode groothandel actief.

Over Penti

Penti staat voor unieke en fashionable designs die worden vervaardigd van topkwaliteit materialen. Hierdoor heeft Penti zich reeds mooi in de markt gepositioneerd. Wereldwijd begint het merk steeds meer marktaandeel te winnen, en ook in Nederland is het sterk upcoming. Penti is daarnaast een merk met een hoge brand recognition en brand recall.

Als beenmode groothandel hebben wij een uitgebreid panty aanbod dat elk seizoen wordt vernieuwd. Denk aan een fashion collectie, met trendy prints, alsook een classic collectie die bestaat uit klassieke panty's in neutrale kleuren. Tevens is er een kids collectie met kleurrijke, speelse maillots en panty's in kindermaten.

Beenmode groothandel aanbod

Ons Penti aanbod bestaat uit ondere andere panty's, kousen, maillots en leggings. Alle producten zijn verkrijgbaar in diverse designs en deniers. Heeft u een winkel of webshop? Dan kunt u Penti producten tegen gunstige prijzen afnemen in onze beenmode groothandel. Dit garandeert een aantrekkelijke winstmarge voor u als shopeigenaar. Wij kunnen grote hoeveelheden leveren, dus ook ketens kunnen bij ons terecht voor Penti beenmode.

Hoe kunt u Penti beenmode wederverkoper worden?

Bezoek onze pagina voor wederverkopers en neem contact met ons op.

Onze collectie
Uitgelicht
Premium quality, unique designs, fashion forward... Penti

Onze partners