nl

Colofon

De website Penti-Eu official is het officiële orgaan van de official Penti Dealer voor Nederland. 

Over

Penti-eu / Penti Europa is officieel importeur van Penti voor Europa en de Benelux.
De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van de Penti Europe.*
Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden.
* Auteursrecht
Het auteursrecht op deze website is in handen van Penti EU. De inhoud of delen daarvan, in de breedste zin van het woord, zoals weergegeven op de webpagina's binnen deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. Zie ook onze privacy en disclaimerpagina.

Website

De Penti supplier website Penti positioneert zich als distributeur ; verdeler op de Nederlandse markt en aangrezende landen zoals Belgie, Duitsland en deels ook overige Europese landen. Penti Europe is gericht op de B2Bmarkt. Voor consumenten zie bijvoorbeeld de webshop van één van onze verdelers ; afnemers Penti Shop

Website ontwikkeling & marketing-communicatie 

Het webdesign is zowel grafisch alsook technisch professioneel opgezet door Cross internet waarbij van het begin rekening is gehouden met de achterliggende strategie van Penti-eu.com
Copywriting en online vindbaarheid middels aanvullende campagnes voor vergroten naamsbekendheid hebben centraal gestaan in dit project.

Redactie

Deze website wordt redactioneel onderhouden door het webteam van zowel Penti Europe alsook marketing-communicatie support van van Cross internet. 
Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie via
office@penti-eu.com

Zie hier ook onze partnerpagina.

Onze collectie
Uitgelicht
Premium quality, unique designs, fashion forward... Penti

Onze partners